OnShape VR spaja Beat Sabre i Tetris

Konkretno, igra izgleda kao križ između hitova Beat Gamesa i, što je neobično, Tetrisa. U privlačnoj prikolici ispod zadnje animirane animacije igrač prvi put izmiče dolaznim zidovima baš kao u Beat Sabreu. Zatim se probijaju kroz čvrsti zid. Naposljetku, oni bacaju oblike koji se uklapaju kroz rupe veličine ljudi. Sve se to događa, pretpostavljate, pozadini nevjerojatno uhvatljive elektronske plesne glazbe.

Preko Steam-a, Odders obećava “stalan protok pjesama” kako bi stigao nakon puštanja na vrh postojećeg zvučnog zapisa. Pjesme će imati tri razine težine i moći ćete izazvati prijatelje putem ljestvica. Nije jasno kako će se pojedinačni elementi prikolica uklopiti u jednu razinu, ali izgleda da bi ovaj mogao biti prilično dobar način održavanja stane u VR-u.

Ovo nije prvi pogled na ljudski Tetris koji smo vidjeli u VR-u. Prošle smo godine pisali o Fit Itu, igri koja je koristila HTC Vive trackere kako bi dovela vaše cijelo tijelo u VR. Ne izgleda da će OnShape moći pratiti kretanje nogu itd., Ali pomicanje glave i ruku i dalje će vam omogućiti vježbanje.

Ne možemo pronaći previše informacija o igri, ali dolazi ovog ljeta u PSVR, SteamVR (Index / Vive / Rift) i “Oculus”. Na temelju kraja prikolica, pretpostavljamo da potonji pokriva i Rift i Quest.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *